De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal (RGPD) y la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico (LSSI-CE), MARGARITA”>De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), MARGARITA BRUGUES CORDOBA informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les xarxes socials Facebook, Instagram, Google +, amb la finalitat principal d’anunciar els seus productes i serveis.

Dades de MARGARITA BRUGUES CORDOBA:

CIF: 47712389Q
DIRECCIÓ: CTRA SAN FELIU 67 08480, AMETLLA DEL VALLES, L (BARCELONA) CORREU ELECTRÒNIC: CARLOS.ARIAS.QUINTERO@GMAIL.COM
DOMINIO WEB: http://pizzeria-can-arias.cat/

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per MARGARITA BRUGUES CORDOBA, mostrant així l’interès en la informació que es publica a la Xarxa. Al unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquells dades personals publicats en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

MARGARITA BRUGUES CORDOBA té accés i tracta aquesta informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No hi ha fills incorporats a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels que vostè disposa i que poden ser exercitats davant MARGARITA BRUGUES CORDOBA, d’acord amb el RGPD, ha de tenir en compte les següents matisos:

Accés: Es mostrarà definida per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
Rectificació: Només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que es troba sota el control de MARGARITA BRUGUES CORDOBA, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pàgina. Normalment, aquest dret s’haurà d’exercir davant la Xarxa Social.

Cancelació i / o Oposició: Com en el cas anterior, només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que es troba sota el control de MARGARITA BRUGUES CORDOBA, per exemple, deixar de ser unida al perfil.

MARGARITA BRUGUES CORDOBA realitzarà les següents actuacions:

Accés a la informació pública del perfil.
Publicació en el perfil del usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de MARGARITA BRUGUES CORDOBA.
Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixen d’interessar i restringir amb qui comparteixi les seves connexions, per això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, una vegada unit a la pàgina de MARGARITA BRUGUES CORDOBA, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el gust o el decoro, i / o que infrinjan, violin o quebranten els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, MARGARITA BRUGUES CORDOBA es reserva el dret de retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

MARGARITA BRUGUES CORDOBA no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, pel que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que es puguin publicar a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de MARGARITA BRUGUES CORDOBA, però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

MARGARITA BRUGUES CORDOBA es reserva el dret de realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l‘usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que sigui d’aplicació.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

MARGARITA BRUGUES CORDOBA utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospectiva comercial, serà sempre, en compliment amb les exigències legals del RGPD i de la LSSI-CE.No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de MARGARITA BRUGUES CORDOBA perquè també puguin gaudir de les promocions o estar informades de la seva activitat.A continuació detallem el enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

  • Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
  • Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/
  • Google +: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

 

Desplaça cap amunt